world live score

NOT WITHOUT SPORTS DAY - NOT DAY WITHOUT WORLD LIVE SCORE

FORTUNA

  

RSS

RSS

Albania

Gramozi Ersekë KS

official web

en.wikipedia.org

 

 

 

Club history:

Dhe skuadra e Gramozit qe eshte krijuar ne vitin 1927 e ka mare emrin nga mali I Gramozit .

Ne vitin1958 jane dalluar shume lojtare qe Gramozi doli ne kategorine e pare dhe ne vitin 1989-1995 jane dalluar lojtare si Agim Rushiti,Skender Rustemi,Ilir Qirjako ,Alber Aliko ,Edmond Aliko,Edmond Dhimo, Arti Koçiu,etj.

Nje gje e vecante eshte dalluar ne vitin 2003-2004 sepse Gramozi ka luajtur me cuna te cilet  ishin gjimnaziste dhe ka mundur te dale ne vend te katert ne kategorine e dyte. Ne vitin 2004 -2005 Gramozi kishte ndeshje me nje skuader te kategorise se dyte e cila ishte skuadra e Kelcyres  dhe Gramozi u denua me: dy vjet fushen dhe lojtare te ndryshem si: Ervis Peci, Ervis Ismolli, Klaudio Rexhepi, Hyserjon Shupe, etj.

Ne vitin 2007-2008 Gramozi nga kategoria e dyte u ngjit ne kategorine e pare duke mare barazim me Vloren brenda ne Erseke. Ndeshja ishte shume e bukur pavarsisht se ne dolem kampion te kategorise se dyte.  Pas nje viti gramozi u ngjit ne superlige,ku po vazhdon enderren e shume kolonjareve per nje kohe te gjate.

 


 

 

 
NOT WITHOUT SPORTS DAY - NOT DAY WITHOUT WORLD LIVE SCORE